پلي فنول ها نوعي ترکيبات شيميايي هستند که براي سلامتي مفيدند. اين ترکيبات داراي خواص آنتي اکسيداني اند و معمولا در سبزيجات، ميوه ها، حبوبات، شکلات، ادويه جات و برخي نوشيدني ها يافت مي شوند. خواص و مزاياي پلي فنول ها به زيست فراهمي (ميزان يک ماده در خون) و همينطور به مقدار مصرف آنها بستگي دارد. بهترين راه براي تامين مقدار روزانه مورد نياز پلي فنول استفاده از مواد غذايي حاوي اين ترکيب است.
چهار نوع اصلي پلي فنول در مواد غذايي مختلف وجود دارد که عبارتند از:
1-فنوليک اسيد
فنوليک اسيد در انواع سبزيجات، ميوه ها و غلات سبوس دار يافت مي شود. اين اسيد داراي خواص آنتي اکسيداني است و باعث کاهش التهابات و جلوگيري از آسيب ديدن سلول هاي بدن در اثر اکسيداسيون راديکال هاي آزاد مي شود. علاوه بر اين، ديواره هاي روده نيز به سادگي مي توانند اين نوع پلي فنول را جذب کنند.
توصيه مي شود که از غذاهاي حاوي فنوليک اسيد به طور منظم در برنامه غذايي تان استفاده کنيد. اين مواد غذايي عبارتند از:
- سيب
- مرکبات
- توت
- گيلاس
- آلو
- چاي
- قهوه
- غلات
- ذرت
...
ادامه متن را در لينک اصلي زير بخوانيد:
No comments:
Post a Comment