Wednesday, 24 July 2019

تنها خواص ثابت شده علمی طالبی و چند نکته مهم که باید بدانید!

همه افراد طالبي را به عنوان ميوه اي مي دانند که در روزهاي گرم تابستان مصرف مي ‌شود. طالبي شيرين و خوشمزه است و فوايد زيادي دارد. شيرين بودن طالبي يکي از دلايلي است که مردم آنرا بعنوان ميوه مي شناسند؛ اما در واقع سبزي است که به خانواده خيار تعلق دارد که شامل اعضاي ديگري مانند خربزه، کدو و کدوتنبل است. اگرچه هنوز بحث ‌هاي زيادي در مورد طبقه ‌بندي آن وجود دارد، منتها مصرف کنندگان تا زماني که شيرين و جذاب باشد، به اين موضوع اهميت نمي ‌دهند.
طاÙ?بÛ?.jpg

حقايق جالب

  • طالبي همچنين به عنوان sweet melon، rock melon، spanspek و muskmelon نيز شناخته مي ‌شود.
  • مي‌ تواند از 1 تا 5 کيلوگرم رشد کند.
  • برخي ادعا مي‌کنند از آسيا آمده‌ است، در حاليکه برخي ديگر منشا آنرا آفريقا مي دانند.
  • گفته مي ‌شود که طالبي 1000 سال قبل از ميلاد در چين وجود داشته ‌است.
  • از طالبي در انجيل هنگامي که اسرائيلي ‌ها بعد از ترک مصر در بيابان سرگردان بودند، صحبت شده است.
  • بزرگ‌ ترين توليد کننده طالبي در جهان چين است که حدود 55 درصد از کل طالبي جهان را توليد مي ‌کند.
  • طالبي در ترکيه، آمريکا، مصر، هند، ايران، مکزيک، اسپانيا و روماني هم کشت مي ‌شود.

روشهاي مصرف

1-روشهاي ساده

  • آنرا بصورت قطعات کوچکي خرد کرده و قبل از خوردن خنک کنيد.
  • از آن در سالاد ميوه، به عنوان پيش ‌غذا، بصورت بستني و يا فالوده استفاده کنيد.
  • قطعات طالبي را به ماست يوناني اضافه کنيد و به جاي بستني مصرف کنيد.
  • با مخلوط کردن آن با آناناس، انبه و نارگيل تازه، سالاد ميوه درست کنيد.
  • کباب ميوه‌ اي با توت ‌فرنگي يا ميوه‌ هاي ديگر درست کنيد و روي آن شکلات ذوب ‌شده بريزيد.
  • قطعات مکعبي يا گرد طالبي را به ليوان آب و يا ليموناد اضافه کنيد.
طالبي را بعد از برش، در يخچال نگه داري کنيد و توصيه مي ‌شود قبل از برش، شسته شود. طالبي بايد ظرف سه روز بعد از باز شدن، خورده شود چون بد خواهد شد و مي ‌تواند باعث توسعه سالمونلا شود. طالبي که سفت، سنگين و متقارن و بدون هيچ گونه لکه يا آسيب ديدگي و نقاط نرم باشد، انتخاب کنيد.
...
براي مطالعه ادامه متن بر روي لينک زير کليک کنيد:

No comments:

Post a Comment