Wednesday, 24 July 2019

خواص و مضرات گریپ فروت برای لاغری، فشار خون، دیابت + بهترین زمان مصرف

گريپ فروت در قرن هجدهم پرورش داده شد. اين ميوه ها بعنوان بخشي از يک رژيم سالم و متنوع به روشن شدن پوست کمک مي کنند، مي تواند به کاهش خطر ابتلا به بسياري از بيماري ها و مشکلات کمک کند و حتي ممکن است به کاهش وزن کمک کنند. شايد مهمتر از آن مشخصات تغذيه اي آن باشد که شامل آنتي اکسيدان هايي براي مبارزه با بيماري است.
گرÛ?Ù¾-Ù?رÙ?ت.jpg

نکاتي راجب گريپ فروت

  • گريپ ‌فروت ميوه نارنجي بزرگي است که به خانواده مرکبات تعلق دارد.
  • از پيوند متقابل طبيعي بين پرتقال و دارابي بوجود آمده است.
  • قطر يک گريپ ‌فروت بسته به تنوع آن مي‌تواند بين 10-15 سانت باشد.
  • آلبدو (ماده سفيد زير پوست) حدود نيم سانتيمتر ضخامت دارد. پوست ميوه‌ شبيه پوست پرتقال است، اما گوشت آن سفيد، صورتي و يا قرمز است.
  • مزه گريپ ‌فروت مي‌تواند تلخ و ترش باشد اما فوايد سلامتي بسياري دارد.
  • آب گريپ فروت را به جاي مخلوط کن با دست بگيريد زيرا خواص آن بسيار بيشتر خواهد بود.

مزاياي سلامتي روغن گريپ فروت

  • داراي ويژگي هاي ليفتينگ است.
  • با شکستن چربي سطحي، به حذف سلوليت کمک مي کند.
  • به پاکسازي پوست و درمان بسياري از شرايط پوستي، از جمله آکنه کمک مي کند.
  • به سالم و قوي ماندن مو کمک مي کند؛ همچنين مي تواند باعث رشد مو شود.
  • هنگامي که به روغن ماساژ اضافه مي شود مي تواند به کاهش سفتي ماهيچه ها از طريق حذف اسيد لاکتيک کمک کند.
  • کمک مي کند اشتهاي شديد را سرکوب کنيد. چند قطره از اين روغن را براي جلوگيري از گرسنگي بنوشيد.

مزاياي سلامتي آب گريپ فروت

هنگام خوردن يا آب گرفتن گريپ فروت، پوست آن جدا مي شود. منتها بهتر است بخشي از آلبدو يا بخش هاي سفيد به آن باقي بماند، چون حاوي بالاترين مقدار بيوفلاونوئيدهاي با ارزش و ديگر عوامل ضد سرطان است. بيوفلاونوئيدها مواد مغذي موجود در گريپ فروت را فوق العاده افزايش مي دهند.
ادامه توضيحات را در لينک اصلي زير بخوانيد:

No comments:

Post a Comment