Wednesday, 24 July 2019

7 ماده غذایی که خطر آلزایمر را کاهش می دهند (تحقیقات جدید)

بيماري آلزايمر يک اختلال برگشت ناپذير و پيشرونده مغز است که به آرامي، حافظه و مهارت تفکر را نابود مي کند و در نهايت توانايي انجام ساده ترين کارها را از فرد مي گيرد. در بيشتر افراد مبتلا به آلزايمر علائم ابتدا در اواسط دهه 60 ظاهر مي شوند، اما در برخي افراد ممکن است در سنين کمتر رخ دهد. بدون شک براي پيشگيري از آلزايمر، تغذيه خوب به شما کمک مي کند اما هيچ ويتامين يا مکمل هايي براي متوقف کردن آلزايمر وجود ندارد. غذاهايي که مي خوريد براي سلامت مغزتان مهم است و بهترين راه براي دريافت مواد مغذي بشمار مي روند. اگر ميخواهيد مکملها را امتحان کنيد، ابتدا با پزشک خود مشورت کنيد تا اطمينان حاصل کنيد که آنها احتمالا عوارض جانبي نداشته و يا مشکلي با ساير داروهاي مصرفي شما ندارند. ادامه متن را بخوانيد تا با مکملهاي طبيعي براي کاهش خطر آلزايمر آشنا شويد.

فوائد سلامتي اسيد چرب امگا 3

آلزايمر.jpg
اسيد چرب امگا 3 به شکلهاي مختلفي يافت مي شوند، اما مهم ترين آنها EPA و DHA ناميده مي شوند. اين اسيدهاي چرب مي توانند به روش هاي مختلفي به سلامتي افراد کمک کنند و داراي فوائد بيشماري مي باشند.
در مطالعات بيشماري ديده شده مصرف دوزهاي مشخصي از اسيد چرب امگا 3 مي توانند تأثير خوش بينانه اي بر پيشگيري از زوال حافظه داشته باشند. در مطالعات اوليه مشاهده شد که اين نوع از اسيدها در مغز يافت مي شوند و با عملکرد بهتر حافظه و اميد به زندگي طولاني تر، در ارتباط مي باشند. ماهي تن کنسرو شده در آب بهترين انتخاب از بين ماهي هاي کنسروي مي باشد. ماهي تن کنسروي آلباکور را به عنوان بهترين گزنه انتخاب کنيد. براي برخي افراد در انتخاب ماهي کنسروي و غذاهاي دريايي ناشناخته، متيل کربن يک نگراني محسوب مي شود. براساس اکثر تحقيقات، ماهي تن کنسروي شامل بيشترين مقدار اين سم است در حاليکه سالمون کنسروي شامل مقدار جزئي اين سم مي باشد.
... 
ادامه توضيحات را در لينک اصلي زير بخوانيد:

No comments:

Post a Comment