Monday, 22 July 2019

فواید علمی نارگیل، مضرات، طرز مصرف اصولی و سایر نکات مهم

مزاياي زيادي براي نارگيل در جايجاي اينترنت درج مي شود که عمدتا علمي نيستند و فقط نظر شخصي مي باشند. در اين مطلب با کمک چندين مجله معتبر پزشکي، شما را با فوايد علمي و ثابت شده نارگيل و همه نکات ضروري ديگر آشنا مي کنيم.

1- براي پوست و مو

نارگيل حاوي مواد معدني و ويتامين هاي مختلفي است که به حفاظت از پوست در مقابل اشعه‌هاي مضر فرابنفش خورشيد کمک مي‌کند و از اين رو از سرطان پوست جلوگيري مي‌کند. نارگيل همچنين به حفاظت از پوست در مقابل پيري کمک مي‌کند چون به طرز موثري براي خلاص شدن از چين و چروک مفيد است. خوردن روزانه نارگيل، گردش خون و اکسيژن رساني به پوست را بهبود مي‌بخشد. همچنين باعث درخشش پوست مي شود. نارگيل و شير نارگيل را در رژيم غذايي روزانه خود قرار دهيد تا يک پوست سالم و درخشان به دست آوريد.

روش استفاده براي پوست و مو

  • روغن را به خاطر رطوبت و براي جلوگيري از پرواز و مواج شدن، به موهايتان بماليد.
  • روغن را روي پوست خود بماليد تا خشکي کاهش يابد.
  • روغن را روي پوستتان پهن کرده و سپس مانيکور کنيد.
  • روغن را روي پوست بماليد و سپس از يک دستمال براي تميز کردن آرايش استفاده کنيد.

2- براي کاهش وزن

کاهش وزن يکي از اهداف اصلي نسل امروزي بخاطر نياز به تناسب و جذابيت است. نارگيل غني از فيبر است و از اين رو، خوردن نارگيل خام مي تواند کمک کند تا احساس سيري کنيد و از اين رو ميزان مصرف غذا را کاهش دهيد. اين موضوع به کاهش وزن کمک مي کند. بعلاوه نارگيل حاوي اسيدهاي چرب متوسط است که باعث چربي سوزي مي شوند.

3- جلوگيري از عفونت

عفونت انواع مختلفي دارد و براي بدن بسيار مضر است. عفونت شديد معده حتي مي تواند منجر به مرگ شود. آيا مي دانستيد که گوشت سفيد نارگيل مي تواند به درمان عفونت کمک کند؟ نارگيل حاوي اسيدهاي چرب است که به عنوان مواد ضد باکتريايي و ضد قارچي عمل مي کنند. مصرف منظم آن کمک مي کند تا از هر گونه عفونت مانند تحريک و يا التهاب جلوگيري شود. اين يکي از مزاياي خوردن گوشت نارگيل است.
...
ادامه مطلب را در لينک زير بخوانيد:

No comments:

Post a Comment