Monday, 22 July 2019

خواص ثابت شده زیره سبز، مضرات، طرز مصرف اصولی و نکات مهم دیگر

استفاده از زيره سبز در ميان خانواده هاي هندي بسيار زياد است. زيره جزو جدايي ‌ناپذير اکثر ادويه کاري ها مي باشد. زيره سبز نه تنها در هند بلکه در سراسر آسيا، يک ادويه است که به طور گسترده در انواع تدارکات و غذاها به کار مي‌رود. زيره سبز اساسا دانه خشک گياه Cuminin cyminum است و به طور معمول قهوه اي رنگ است. نوع سياه آن، زيره سياه نام دارد که يک بوي متمايز چوبي و گرم و تند دارد که منحصر به ادويه است.
زÛ?رÙ? سبز

حقايقي راجب زيره سبز

  • زيره به عنوان يکي از قديمي‌ترين ادويه‌جات روي زمين شناخته مي‌شود
  • زيره سبز بيش از 5000 سال پيش در بخش‌هايي از جهان مورد استفاده قرار مي‌گرفته است
  • در سال 2000 پيش از ميلاد، دانه‌هاي زيره در يک سايت حفاري در سوريه يافت شدند
  • حتي در انجيل نام زيره سبز، دانه خردل و گشنيز ديده مي‌شود
  • زيره سبز غني از آنتي‌اکسيدان‌هاي ضد التهابي و همچنين ضد باکتريايي و ضد عفوني‌کننده است
  • در بهبود مشکلات شکمي، تقويت دستگاه گوارش، تسکين حالت تهوع، نفخ و يبوست موثر است
  • بعلاوه زيره سبز در رژيم غذايي، مي‌تواند به بهبود گردش خون کمک کند

فوايد علمي ثابت شده زيره سبز

1- بهبود گوارش

يکي از مهم‌ترين ويژگي‌ها، نقش آن در کمک به هضم غذا است. قرن هاست که از آبگوشت سبک مزه دار شده با زيره يا يک ليوان آب زيره در خانه هندي ها به عنوان يک درمان ثابت براي مشکلات هاضمه استفاده مي شود. متخصصان مي‌گويند که ماده اي به نام تيمول، يکي از ترکيبات زيره سبز است که با تحريک آنزيم ها، ترشح بهتر شيره گوارشي را ممکن مي‌سازد.

2- مناسب براي سيستم ايمني

حضور ويتامين C در دانه زيره سبب تقويت سيستم ايمني بدن مي شود. همچنين داراي خواص ضد باکتريايي است که عفونت ها و بيماري ها را کنترل مي کند. دکتر Manoj K. Ahuja، از بيمارستان Fortis مي گويد: زيره يک منبع عالي از آهن و فيبرهاي رژيمي است. نوشيدن آب زيره براي حفظ عملکرد طبيعي سيستم ايمني بدن ضروري است. زيره قادر است با بيماري‌ها مبارزه کرده و احتمال مريض شدن را کاهش مي‌دهد.
...
ادامه متن را در لينک اصلي زير بخوانيد:

No comments:

Post a Comment