Monday, 22 July 2019

مضرات و فواید سویا، کالری و ارزش غذایی آن و همه نکات مهم دیگر

امروزه، سويا به طور گسترده اي مصرف مي شود نه تنها به عنوان منبع پروتئين گياهي بلکه به عنوان يک ماده در بسياري از غذاهاي فرآوري شده يافت مي شود. در اين مقاله با اطلاعات جديد علمي درباره مضرات و فوايد سويا، کالري و ارزش غذايي آن و همه نکات مهم ديگر آشنا مي شويد.
سÙ?Û?ا

نکات جالب

  • سويا يکي از بقولات است که در سراسر جهان رشد مي کنند و يکي از محصولات غذايي عمده جهان است
  • دانه سويا جزء حبوبات و از خانواده نخود است که امروزه اصلي ‌ترين مادسوياه غذايي در دنياست
  • شيرسويا، يک نوشيدني است که ممکن است با يا بدون افزودن کلسيم وجود داشته باشد
  • مواد غذايي حاصل از سويا شامل شير سويا، توفو، سس سويا و روغن سويا مي باشد
  • بيشتر سوياها به روغن تبديل مي شود يا به عنوان خوراک براي دام و يا مصرف انسان استفاده مي شود
  • دو نوع اصلي دانه سويا که کشت مي ‌شوند زرد و سياه هستند. اختلاف تغذيه اي زيادي بين اين دو وجود ندارد
سويا در حدود 5000 سال به عنوان يک محصول غذايي در آسيا مورد استفاده قرار گرفته است، اما تا قرن نوزدهم به ايالات متحده راه نيافت.
روش هاي مختلفي جهت آماده سازي سويا براي مصرف انسان وجود دارد. آنها ممکن است با نمک خورده شده و آب پز شوند يا اينکه در غذاهاي مختلف استفاده شوند. سويا منبع غذايي خوبي براي گياهخواران بشمار مي آيد. آنها همچنين در چين و ژاپن به عنوان ادامام نيز شناخته ميشوند.
مزايا و مضرات بهداشتي سويا، توسط متخصصان تغذيه و پزشکان مورد بحث است. سويا حاوي طيف گسترده اي از اسيدهاي آمينه و محتواي پروتئين بالاست که آن را به يک منبع مکمل ايده آل براي گياهخواران و وگان ها تبديل کرده است. بسياري از مردم بر اين باورند که سويا نبايد در هيچ فرمي به نوزادان داده شود، زيرا ممکن است منجر به آلرژي شود، اما پزشکان و متخصصان تغذيه با اين موضوع مخالفند.
بيش از 100 ميليون تن سويا در هر سال توليد مي شود و ايالات متحده اولين توليد کننده بشمار مي آيد. آرژانتين و برزيل نيز نقش مهمي در توليد سويا دارند و نگراني وجود دارد.
...
ادامه توضيحات را در لينک زير بخوانيد:

No comments:

Post a Comment