Thursday, 25 July 2019

زرده تخم مرغ برای مو، طرز استفاده اصولی و همه نکات مهم

تخم مرغ حاوي پروتئين، مواد مغذي ضروري براي رشد مو است. ارزان است و مي توانيد آن را به راحتي خريداري کنيد. اين منبع خوبي از ساير مواد مغذي ضروري (از جمله برخي از مواد معدني و ويتامين ها) است؛ اما کداميک از قسمت تخم مرغ براي رشد موهاي سالم مورد نياز است؟

نقش پروتئين در تقويت مو

  • در حقيقت، موهاي شما عمدتا از پروتئين تشکيل شده است، پس پروتئين نقش کليدي براي رشد مو ايفا مي کند! اين در مورد ناخن ها هم صدق ميکند. هر دو ناخن و مو الياف پروتئيني هستند.
  • بيشتر موهاي (حدود 90 درصد) پوست سر در هر زمان در حال رشد هستند (فاز آناژن). براي هر يک از اين موها، فاز آناژن مي تواند چند سال (حدود 2-4 سال يا بيشتر) ادامه يابد. سپس هر مو در نهايت به فاز استراحت (تلوژن) مي رود. پس از چند ماه موها ميريزد و موهاي جديدي شروع به رشد ميکنند.
  • در هر زمان خاص، حدود 10 درصد موها در فاز تلوژن و کاتاژن (بين آناژن و تلوژن) قرار دارند؛ بنابراين، طبيعي است که روزانه 50 تا 100 تار مو بريزد. به طور معمول، شما متوجه اين مقدار نيستيد!
  • کمبود پروتئين مي تواند تعداد موهايي را که به فاز استراحت وارد ميشوند افزايش دهد؛ اما اين تاثير بلافاصله رخ نمي دهد. ممکن است چند ماه طول بکشد تا متوجه علائم شويد.
  • اگر پروتئين کافي نداريد، مي توانيد از طريق رژيم غذايي آن را دريافت کنيد. تخم مرغ مي تواند يکي از منابع خوب پروتئين باشد.
  • به ياد داشته باشيد که موها به تغذيه خوب نياز دارند و تنها پروتئين کافي نيست. بعضي از ويتامين ها و مواد معدني هم براي رشد مو و حفظ سلامت آنها مهم هستند.

مقايسه سفيده و زرده تخم مرغ

بدن نميتواند برخي مواد مغذي ضروري را به تنهايي توليد کند، بنابراين شما بايد آنها را از طريق رژيم غذايي دريافت کنيد. تخم مرغ مي تواند يک گزينه ي سالم باشد. اين نه تنها غني از پروتئين بلکه سرشار از ساير مواد مغذي ارزشمند نيز هست.

سفيده تخم مرغ

  • اين محتواي مايع تخم مرغ است. سفيده به طور متوسط، حدود 66 درصد وزن مايع تخم مرغ را تشکيل ميدهد.
  • محتواي پروتئين در سفيده بيشتر از زرده است. اين قسمت همچنين حاوي ريبوفلاوين، نياسين، پتاسيم، سديم و منيزيم است.
  • محتواي کالري آن کمتر است (بطور متوسط حدود 17 کالري) که اين به اندازه ي تخم مرغ بستگي دارد. سفيده فاقد چربي و کلسترول است.
  • رنگ سفيد تا زمان پخت تخم مرغ مشخص نميشود. با گذشت زمان، CO2 بيشتر (دي اکسيد کربن) آزاد مي شود؛ بنابراين، تخم مرغ هاي تازه تر شفاف تر از تخم مرغ هاي مانده هستند.
...
ادامه متن را با کليک بر روي لينک زير بخوانيد:

No comments:

Post a Comment