Thursday, 25 July 2019

تنها خواص ثابت شده علمی گندم سیاه، عسل آن و چند نکته مهم

گندم سياه در واقع گندم نيست. اگرچه يک دانه کامل است اما جزو غلات نيست. گندم سياه مانند کينوآ، از بذر يک گياه گلدار به دست مي ‌آيد. به طور طبيعي عاري از گلوتن است و قابل استفاده در بسياري از غذا ها و اسموتي ها مي باشد.
گندم سياه چندين هزار سال پيش از منطقه بالکان سرچشمه گرفته است. امروزه استفاده از آن به علت مزه خوب، مغذي بودن و عاري بودن از گلوتن، در سوپ و ديگر انواع غذاها، در حال افزايش است. در اين مطلب به خواص گندم سياه که از نظر علمي ثابت شده اند مي پردازيم نه نظر شخصي!

1-بهبود سلامت قلبي عروقي

گندم سياه سلامت قلب و عروق را افزايش مي دهد، زيرا حاوي فلاونوئيدهاي مختلف است. اساسا مصرف گندم سياه مي تواند به کاهش کلسترول کمک کند و کلسترول بد را از بين ببرد و در نتيجه باعث افزايش سلامت قلب و عروق شود.
گندم سياه غني از منگنز است که باعث بهبود کيفيت جريان خون مي شود. با مصرف منظم گندم سياه، مي توانيد مواد مغذي را به طور موثر از تمام مواد غذايي مصرف شده جذب کنيد. با توجه به تاثيرات آن بر جريان خون و اين واقعيت که گندم سياه در تنظيم مقادير کلسترول فعال است، مصرف منظم آن مي تواند به بهبود سلامت قلبي و عروقي کمک کند.

2- تنظيم ميزان قند خون

گندم سياه حاوي D-chiro-inositol است که در تنظيم قند خون بسيار موثر است. اين ترکيب خاص، حساسيت بدن به انسولين را افزايش مي دهد، در نتيجه غلظت غير طبيعي قند خون را به سطح نرمال تنظيم مي کند. گندم سياه حاوي مواد معدني مختلف، ويتامين ها و پروتئين همراه با درصد بالايي فيبر رژيمي است.
گندم سياه با D-chiro-inositol بدن را کنترل مي کند تا ميزان قند خون را به طور موثرتر تنظيم کند. مطالعات مختلف نشان داده است که چگونه D-chiro-inositol حساسيت سلولي به انسولين را افزايش مي دهد بصورتيکه ممکن است در بعضي مواقع به عنوان مقلد انسولين عمل کند. به همين دليل است که بسياري از متخصصين تغذيه و پزشکان توصيه مي کنند که افراد ديابتي براي تنظيم قند خون خود، گندم سياه مصرف کنند.
...
براي آشنايي با ساير موارد بر روي لينک زير کليک کنيد:

No comments:

Post a Comment