Wednesday, 24 July 2019

قبل از مصرف شکر این مطلب را بخوانید؛ تاثیرات شکر بر روی مغز

اثرات شکر بر روي مغز ممکن است به بسياري از شرايط سلامتي ذهن آسيب برساند. بعلاوه در بسياري از مطالعات، شکر براي دور کمر، قلب و مصرف زياد آن براي سلامت مغز، مضر است.
شکر

گلوکز چيست؟

گلوکز يک شکل از شکر و منبع اوليه انرژي براي سلول هاي بدن است. با توجه به گفته دانشکده پزشکي هاروارد، تفکر، حافظه و يادگيري شبيه به سطوح گلوکز و نحوه استفاده مغز از اين منبع سوخت است. مغز انسان به گلوکز به شکل انرژي نياز دارد، اما انرژي بيش از حد مفيد نيست.

اثرات شکر بر بدن بطور کلي

  • ديابت
  • از دست دادن حافظه
  • افسردگي و اضطراب
  • افزايش سطح قند خون
  • افزايش وزن
  • خستگي
  • افزايش تشنگي
  • تاري ديد
  • ضعف
  • تغيير در ضربان قلب

تاثير شکر بر مغز و بدن

شکر به حافظه و مهارت هاي يادگيري آسيب مي رساند

با توجه به UCLA، سطح بالاي فروکتوز، مغز را کاهش مي دهد و حافظه و قدرت يادگيري را تحت تأثير قرار مي دهد. اين تحقيق همچنين دريافت که مصرف بيش از حد فروکتوز باعث آسيب به فعاليت سيناپسي در مغز مي شود. با افزودن امگا 3 به رژيم غذايي و غذا، اثرات آن کاهش مي يابد. مصرف بالاي شکر باعث مقاومت در برابر هورمون هاي انسولين، که سطح قند خون را کنترل و عملکرد سلول هاي مغزي را تنظيم مي کند، مي شود. عواقب مصرف شکر ممکن است منجر به اضطراب، تحريک پذيري و رفتار پرخاشگرانه شود.

اثرات شکر بر حافظه و يادگيري

  • بر سطح انسولين بدن تأثير مي گذارد.
  • منجر به استرس و عدم تمرکز مي شود.
  • مي تواند سطوح روحيه و خلق و خو را کاهش دهد.
  • مي تواند سطح عملکرد را تحت تأثير قرار دهد.
  • مي تواند توازن روحي و احساسي را تحت تاأثير قرار دهد.
انجمن قلب آمريکا توصيه مي کند که مقدار مصرف شکر در روز به حدود 6 قاشق چاي خوري براي زنان و 9 قاشق چاي خوري براي مردان محدود شود.
...
ادامه مطلب را در لينک اصلي زير بخوانيد:

No comments:

Post a Comment