اثرات شکر بر روي مغز ممکن است به بسياري از شرايط سلامتي ذهن آسيب برساند. بعلاوه در بسياري از مطالعات، شکر براي دور کمر، قلب و مصرف زياد آن براي سلامت مغز، مضر است.
گلوکز چيست؟
گلوکز يک شکل از شکر و منبع اوليه انرژي براي سلول هاي بدن است. با توجه به گفته دانشکده پزشکي هاروارد، تفکر، حافظه و يادگيري شبيه به سطوح گلوکز و نحوه استفاده مغز از اين منبع سوخت است. مغز انسان به گلوکز به شکل انرژي نياز دارد، اما انرژي بيش از حد مفيد نيست.
اثرات شکر بر بدن بطور کلي
- ديابت
- از دست دادن حافظه
- افسردگي و اضطراب
- افزايش سطح قند خون
- افزايش وزن
- خستگي
- افزايش تشنگي
- تاري ديد
- ضعف
- تغيير در ضربان قلب
تاثير شکر بر مغز و بدن
شکر به حافظه و مهارت هاي يادگيري آسيب مي رساند
با توجه به UCLA، سطح بالاي فروکتوز، مغز را کاهش مي دهد و حافظه و قدرت يادگيري را تحت تأثير قرار مي دهد. اين تحقيق همچنين دريافت که مصرف بيش از حد فروکتوز باعث آسيب به فعاليت سيناپسي در مغز مي شود. با افزودن امگا 3 به رژيم غذايي و غذا، اثرات آن کاهش مي يابد. مصرف بالاي شکر باعث مقاومت در برابر هورمون هاي انسولين، که سطح قند خون را کنترل و عملکرد سلول هاي مغزي را تنظيم مي کند، مي شود. عواقب مصرف شکر ممکن است منجر به اضطراب، تحريک پذيري و رفتار پرخاشگرانه شود.
اثرات شکر بر حافظه و يادگيري
- بر سطح انسولين بدن تأثير مي گذارد.
- منجر به استرس و عدم تمرکز مي شود.
- مي تواند سطوح روحيه و خلق و خو را کاهش دهد.
- مي تواند سطح عملکرد را تحت تأثير قرار دهد.
- مي تواند توازن روحي و احساسي را تحت تاأثير قرار دهد.
انجمن قلب آمريکا توصيه مي کند که مقدار مصرف شکر در روز به حدود 6 قاشق چاي خوري براي زنان و 9 قاشق چاي خوري براي مردان محدود شود.
...
ادامه مطلب را در لينک اصلي زير بخوانيد:
No comments:
Post a Comment